„Technológia fejlesztés a TROJAN FOOD Kft-nél”

Cégünk a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

Kedvezményezett: TROJAN FOOD Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-02788

Támogatási összeg: 26 490 250 Ft

Támogatás mértéke: 69.01%

Projekt befejezése: 2021.12.31.

A projekt keretében a következő tevékenységek kerültek megvalósításra:

A) A projekt keretén belül konyhai eszközök, gépek beszerzése valósul meg, ezáltal az éttermi kapacitás hatékonyabbá válik, jobb termék kerül előállításra kevesebb energia felhasználásával.

A technológiai fejlesztés eredményeképpen hatékony működés, költségtakarékos megoldások épülnek ki, mely a termelékenységi volumen növekedése mellett árbevétel növekedést generál a jövőben. A tanácsadás keretein belül megvalósuló gyártásoptimalizálás és automatizálás nélkül mind a cukrászda, mind a cukrászati műhely vevőinek teljes körű kiszolgálása lehetetlen lenne a jövőben.

B) A projekt keretében zajló beruházások, így az eszközfejlesztés, valamint a gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatás igénybevétele együttesen erősítik a termelékenységi, valamint a költséghatékonysági mutatót, melynek eredményeképpen az üzemi eredmény növekedése tervezhetővé válik, támogatva ezzel a munkavállalói létszám minél nagyobb arányú megtartását.